“Qualsevol cosa és possible si tens el valor suficient”- J.K.Rowling

dimarts, 10 d’abril del 2018

14è CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA



El passat dimecres 4 d'abril de 2018 les representants de l'escola el Serrallo vam anar a un certamen al Caixa Forum, on ens presentàvem a tres categories pels quarts de final: Grumets Vermells (cicle mitjà-Aran Castillo), Grumets Verds (cicle superior-Júlia Riera) i Timoners (aula d'acollida-Stefania Tanase).

Al arribar al Caixa Forum, ens van explicar com aniria tot, aleshores van cridar als Grumets Vermells. A continuació vam fer un sorteig per decidir quina lectura faríem i amb quin ordre. A l'Aran li va tocar la núm. 5. Després van cridar els Grumets Verds. Vam tornar a fer el sorteig però va haver-hi un petit problema, la butlleta de la Júlia, per fer el sorteig, no hi era. Al final el presentador ho va arreglar tot. Vam esmorzar, i quan vam acabar, van cridar als Timoners. A la Stefania li va tocar la primera lectura. Després van cridar els Corsaris (1r i 2n d'ESO), i tot seguit la Tropa de Corsaris (3r i 4t d'ESO).

Quan van haver llegit tots ens van  donar un diploma, amb el nostre nom i un per a l'escola. Van fer un discurs molt llarg, i tot seguit va entrar el jurat. Totes estàvem nervioses... El jurat va començar a anunciar els guanyadors de cada categoria... 
- El guanyador o guanyadora dels grumets vermells és...  ARAN!
L'Olga es va posar molt contenta.
- El guanyador o guanyadora dels grumets verds és...  JÚLIA!
L'Olga es va posar súper contenta.
- El guanyador o guanyadora dels timoners és...  STEFANIA!
L'Olga estava hiper-mega contenta.
Totes estàvem molt contentes. Ens van dir que passàvem a les semi-finals. Anirem el proper dilluns 14 de maig a l'Auditori de la Diputació de Tarragona!



😃😃😃


   



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada